Mixt ServiceInapoi la pagina principala
In anul 2014 societatea s-a modernizat prin achizitia a 2 bucati generator ceata rece autopurtat, ULV Tifon Citizen 400-500 care are ca si performanta o raza de acoperire de 40 metri verticala si orizontala. Este echipat cu tunul Flexigun Techo. Acesta are un furtun cu protectie intarita cu metal pentru o precizie ridicata. Rezervorul de substanta este foarte vizibil pe nuante de verde si cu o capacitate foarte mare intre 400 si 500 de litri.
Tun automatic programabil atat ca unghi cat si ca pozitie verticala sau orizontala. Acesta este solutia ideala pentru bulevarde, spatiu verde, garduri, pereti sau orice tip de constructie de inaltime mare sau dificil de acoperit prin metode clasice. Avantajele sunt ca este complet automat si poate fi usor programat astfel eliminand nevoia operatorului de a efectua o lucrare cu productivitate 100%, si un debit fluent si constant in unghiuri cuprinse intre 15-220 grade.

Rola furtun manuala sau electrica. Aceasta are o lungime intre 50-100 metrii si este foarte rezistent la actiuni chimice sau fizice, sau la presiuni ridicate. Este prevazut si cu o tija metalica cu o raza de actiune de 12-15 metrii.

Aerosol Termo-Fog Aceasta este o combinatie inovativa intre aeroseol si fogger care produce o ceata fina aerosol nepoluanta. Astfel se pot penetra sau acoperi si cele mai dificile suprafete cu o marire a razei de actiune de 25% fara ca particulele sa ajunga la sol. Are doua tipuri principale de emisie:

-prin intermediul unui furtun metalic pentru lucrari in spatii inchise sau subsoluri
-prin intermediul tunului Flexigun pentru lucrari impotriva mustelor, tantarilor sau altor daunatori cu eficienta sporita.

Pompa de microdozaj Pulverizarea se face cu apa simpla in rezervorul special de apa, deci bazinul, garniturile sau furtunele nu sunt atinse de chimicale si devin mult mai rezistente in timp. Nu mai este nevoie de curatarea circuitului dupa folosire. Aceasta pompa se regleaza in functie de dozajul sau dilutia necesara iar mixul este realizat in ultima etapa a procesului de pulverizare.

Incarcare Electrostatica E+-SIncarcare electrostatica pozitiva a particulelor pulverizate. Aceste particule vor fi atrase de orice suprafata mai putin pamantul, si se vor atasa pe plante, garduri, suprafete inclinate, pereti de cladiri, asigurand o uniformitate a pulverizarii.